Skip to content
  • btf@unbi.ba
Notice: Facebook
Quick Links
  • Početna
  • Studij
  • Download
  • Istraživanja
  • Konferencija ”5. JUNI”
  • Erasmus+ MSc STEPS
BIOTEHNIČKI FAKULTET
  • Početna
    • Opće informacije
    • Kontakt
    • Organi upravljanja
      • Dekan
      • Nastavno-naučno vijeće
        • Poslovnik o radu Nastavno-naučnog vijeća Biotehničkog fakulteta
        • Statut Univerziteta u Bihaću
    • Akademsko osoblje
    • Službe
      • Sekretarijat Biotehničkog fakulteta
      • Studentska služba Biotehničkog fakulteta
    • Infoservis
  • Studij
    • I Ciklus
      • Studijski programi I Ciklusa
        • Odsjeci
          • Prehrambeni odsjek
            • Prehrambena tehnologija
            • Nutricionizam
          • Poljoprivredni odsjek
            • Smjer Agroekologija i ruralni razvoj
            • Opšti smjer
            • Smjer Ratarstvo – povrtlarstvo
            • Smjer Organska poljoprivreda
            • Smjer Stočarstvo
          • Zaštita okoliša
            • SMJER-INŽENJERSTVO U ZAŠTITI OKOLIŠA
          • Šumarski odsjek
          • INTERDISCIPLINARNI STUDIJ – STUDIJSKI PROGRAM – SMJER BIOLOGIJA I HEMIJA
          • INTERDISCIPLINARNI STUDIJSKI PROGRAM BIOTEHNIČKI I INFORMACIONI INŽENJERING
    • II Ciklus
      • Studijski programi II Ciklusa
        • Ekoinženjerstvo
        • Nutricionizam
        • Analiza hrane
        • Animalna proizvodnja
        • Šumarstvo
  • Download
    • Akademski kalendar
    • Obuka za certificiranje poljoprivrednih savjetodavaca
    • Redovna godišnja obuka certificirani poljoprivrednih savjetodavaca
  • Istraživanja
    • Izdavačka djelatnost uposlenika BTF-a
    • Nacionalni naučno-istraživački projekti
      • Nacionalni naučno-istraživački projekti u toku
        • Monitoring kvaliteta kukurzne silaže na farmama mliječnih krava Unsko – sanskog kantona
        • Modeliranje masno-kiselinskog sastava junećeg mesa putem ishrane (FMON)
        • Genetička i pomološka karakterizacija drijena u prirodnim populacijama BiH (FMON)
        • Uticaj načina izolacije bioloških aktivnih tvari biljaka na funkcionalnu aktivnost biljnih pripravaka (FMON)
    • EU projekti
  • Konferencija ”5. JUNI”
    • 2017
    • 2018
    • 2022
    • 2024
  • Erasmus+ MSc STEPS
    • WP5 UNBI
      • D5.1. Development of teaching/learning environment
      • D5.2. Development of research labs
      • D5.3. Development of experiments- simulations and training material
      • Detailed Justification, specification and argumentation for purchasing equipment – STEPS
    • WP7 UNBI
      • D7.1. Development of STEPS programme plan
      • D7.2. STEPS programme delivery
    • Studijski program Erasmus+ STEPS (bs)
      • Promotivni materijal (eng/bs)
      • MSc Erasmus+ STEPS (eng)
    • Procedura pokretanja SP “Održivi sistemi proizvodnje hrane”- STEPS
      • Documents for the establishment of the MSc STEPS (eng)
      • Samoevaluacija/Self-evaluation of the MSc STEPS
      • SAMOEVALUACIJSKI IZVJEŠTAJ MSc STEPS (bos. jezik)
      • SELF- EVALUATION REPORT MSc STEPS (eng)
    • Dokumentacija o procesu razvoja laboratorija na UNBI (bs)
      • Documentation on laboratories’ development process at UNBI (eng)
    • STEPS Equipment – Lab/ STEPS oprema – laboratorija/ Co-funded by European Union
      • Food Quality Control Lab (eng/bs)
        • Training of scientific and technical staff (eng/bs)
      • Food Production Systems Management Lab / ICT-Center (eng/bs)

WP7 D7.1. Development of STEPS programme plan

WP7-D7.1.-Development-of-STEPS-programme-plan-Final-25.01.2022Preuzmi

Video prezentacije BTF

https://www.youtube.com/watch?v=Puhypur8hnI
https://youtu.be/sMRzKJRZiWo
Brucoski vodič Biotehnčkog fakultetaPreuzmi
INFORMATOR Biotehničkog fakultetaPreuzmi
Copyright. All rights reserved. Copyright © BTF / Website developed and edited by Asoc. Prof. Emir MUJIĆ
Proudly powered by WordPress | Education Hub by WEN Themes