Skip to content
btf@unbi.ba
Notice:
Facebook
Quick Links
Početna
Studij
Download
Istraživanja
Konferencija ”5. JUNI”
Erasmus+ MSc STEPS
Search for:
Menu
Početna
Opće informacije
Kontakt
Organi upravljanja
Dekan
Nastavno-naučno vijeće
Poslovnik o radu Nastavno-naučnog vijeća Biotehničkog fakulteta
Statut Univerziteta u Bihaću
Akademsko osoblje
Službe
Sekretarijat Biotehničkog fakulteta
Studentska služba Biotehničkog fakulteta
Infoservis
Studij
I Ciklus
Studijski programi I Ciklusa
Odsjeci
Prehrambeni odsjek
Prehrambena tehnologija
Nutricionizam
Poljoprivredni odsjek
Smjer Agroekologija i ruralni razvoj
Opšti smjer
Smjer Ratarstvo – povrtlarstvo
Smjer Organska poljoprivreda
Smjer Stočarstvo
Zaštita okoliša
SMJER-INŽENJERSTVO U ZAŠTITI OKOLIŠA
Šumarski odsjek
INTERDISCIPLINARNI STUDIJ – STUDIJSKI PROGRAM – SMJER BIOLOGIJA I HEMIJA
INTERDISCIPLINARNI STUDIJSKI PROGRAM BIOTEHNIČKI I INFORMACIONI INŽENJERING
II Ciklus
Studijski programi II Ciklusa
Ekoinženjerstvo
Nutricionizam
Analiza hrane
Animalna proizvodnja
Šumarstvo
Download
Akademski kalendar
Obuka za certificiranje poljoprivrednih savjetodavaca
Redovna godišnja obuka certificirani poljoprivrednih savjetodavaca
Istraživanja
Izdavačka djelatnost uposlenika BTF-a
Nacionalni naučno-istraživački projekti
Nacionalni naučno-istraživački projekti u toku
Modeliranje masno-kiselinskog sastava junećeg mesa putem ishrane (FMON)
Genetička i pomološka karakterizacija drijena u prirodnim populacijama BiH (FMON)
Uticaj načina izolacije bioloških aktivnih tvari biljaka na funkcionalnu aktivnost biljnih pripravaka (FMON)
EU projekti
Konferencija ”5. JUNI”
2017
2018
2022
2024
Erasmus+ MSc STEPS
WP5 UNBI
D5.1. Development of teaching/learning environment
D5.2. Development of research labs
D5.3. Development of experiments- simulations and training material
Detailed Justification, specification and argumentation for purchasing equipment – STEPS
WP7 UNBI
D7.1. Development of STEPS programme plan
D7.2. STEPS programme delivery
Studijski program Erasmus+ STEPS (bs)
Promotivni materijal (eng/bs)
MSc Erasmus+ STEPS (eng)
Procedura pokretanja SP “Održivi sistemi proizvodnje hrane”- STEPS
Documents for the establishment of the MSc STEPS (eng)
Samoevaluacija/Self-evaluation of the MSc STEPS
SAMOEVALUACIJSKI IZVJEŠTAJ MSc STEPS (bos. jezik)
SELF- EVALUATION REPORT MSc STEPS (eng)
Dokumentacija o procesu razvoja laboratorija na UNBI (bs)
Documentation on laboratories’ development process at UNBI (eng)
STEPS Equipment – Lab/ STEPS oprema – laboratorija/ Co-funded by European Union
Food Quality Control Lab (eng/bs)
Training of scientific and technical staff (eng/bs)
Food Production Systems Management Lab / ICT-Center (eng/bs)
Šumarski odsjek
Preuzmite program I Ciklusa studija Prehrambeni odsjek – Šumarstvo