Skip to content
btf@unbi.ba
Notice:
Facebook
Quick Links
Početna
Studij
Download
Istraživanja
Konferencija ”5. JUNI”
Erasmus+ MSc STEPS
Search for:
Menu
Početna
UNBI
DOKUMENTI UNBI
Zakon o visokom obrazovanju USK 2024
DOKUMENTI BTF
Poslovnik o radu Nastavno-naučnog vijeća Biotehničkog fakulteta
Opće informacije
Kontakt
Organi upravljanja
Dekan
Nastavno-naučno vijeće
Statut Univerziteta u Bihaću
Akademsko osoblje
Službe
Sekretarijat Biotehničkog fakulteta
Studentska služba Biotehničkog fakulteta
Infoservis Biotehničkog fakulteta
Studij
I Ciklus
Studijski programi I Ciklusa
Odsjeci
Prehrambeni odsjek
Prehrambena tehnologija
Nutricionizam
Poljoprivredni odsjek
Smjer Agroekologija i ruralni razvoj
Opšti smjer
Smjer Ratarstvo – povrtlarstvo
Smjer Organska poljoprivreda
Smjer Stočarstvo
Zaštita okoliša
SMJER-INŽENJERSTVO U ZAŠTITI OKOLIŠA
INTERDISCIPLINARNI UNIVERZITETSKI STUDIJI
INTERDISCIPLINARNI STUDIJ ŠUMARSTVA I DRVNE INDUSTRIJE
INTERDISCIPLINARNI STUDIJ – STUDIJSKI PROGRAM – SMJER BIOLOGIJA I HEMIJA
INTERDISCIPLINARNI STUDIJSKI PROGRAM BIOTEHNIČKI I INFORMACIONI INŽENJERING
II Ciklus
STUDIJSKI PROGRAM II CIKLUSA STUDIJA BTF
Download
Akademski kalendar
Obuka za certificiranje poljoprivrednih savjetodavaca
Redovna godišnja obuka certificirani poljoprivrednih savjetodavaca
Istraživanja
Izdavačka djelatnost uposlenika BTF-a
Nacionalni naučno-istraživački projekti
Nacionalni naučno-istraživački projekti u toku
Monitoring kvaliteta kukurzne silaže na farmama mliječnih krava Unsko – sanskog kantona
Modeliranje masno-kiselinskog sastava junećeg mesa putem ishrane (FMON)
Genetička i pomološka karakterizacija drijena u prirodnim populacijama BiH (FMON)
Uticaj načina izolacije bioloških aktivnih tvari biljaka na funkcionalnu aktivnost biljnih pripravaka (FMON)
EU projekti
Konferencija ”5. JUNI”
2017
2018
2022
2024
Erasmus+ MSc STEPS
WP5 UNBI
D5.1. Development of teaching/learning environment
D5.2. Development of research labs
D5.3. Development of experiments- simulations and training material
Detailed Justification, specification and argumentation for purchasing equipment – STEPS
WP7 UNBI
D7.1. Development of STEPS programme plan
D7.2. STEPS programme delivery
Studijski program Erasmus+ STEPS (bs)
Promotivni materijal (eng/bs)
MSc Erasmus+ STEPS (eng)
Procedura pokretanja SP “Održivi sistemi proizvodnje hrane”- STEPS
Documents for the establishment of the MSc STEPS (eng)
Samoevaluacija/Self-evaluation of the MSc STEPS
SAMOEVALUACIJSKI IZVJEŠTAJ MSc STEPS (bos. jezik)
SELF- EVALUATION REPORT MSc STEPS (eng)
Dokumentacija o procesu razvoja laboratorija na UNBI (bs)
Documentation on laboratories’ development process at UNBI (eng)
STEPS Equipment – Lab/ STEPS oprema – laboratorija/ Co-funded by European Union
Food Quality Control Lab (eng/bs)
Training of scientific and technical staff (eng/bs)
FLYER FOOD QUALITY – (katalog STEPS opreme) eng i bos.
Food Production Systems Management Lab / ICT-Center (eng/bs)
FLYER Food Production Systems Management Lab – ICT-Center (engi bos jezik – katalog)
Zakon o visokom obrazovanju USK 2024
Zakon_o_visokom_obrazovanju_USK_2024
Preuzmi