Filter

Međunarodni susretu studenata šumarstva u Zagrebu

Studenti šumarstva,  Biotehničkog fakulteta u Bihaću, su od 30.1. do 1.2.2015. g. učestvovali na Međunarodnom susretu studenata šumarstva u Zagrebu. Susret  je organizirao Šumarski fakultet, studentski zbor šumarskog fakulteta Univerziteta u Zagrebu u suradnji sa studentskom udrugom šumarstva.

Poziv studentima za uključivanje u rad Centra za osiguranje kvaliteta i internu evaluaciju Univerziteta

Centar za osiguranje kvaliteta i internu evaluaciju Univerziteta, u skladu s propisima Univerziteta, nudi mogućnost učešća u radu Centra za šest (6) studenata.
Prema opisu poslova studenti bi trebali učestvovati u radu Centra, ovisno od vlastitih mogućnosti i potreba Centra i obavljati aktivnosti u skladu sa godišnjim planom rada.
Uslovi za rad studenta unutar Centra jesu posjedovanje statusa studenta Univerziteta u Bihaću, te aktivno poznavanje stranog jezika i poznavanje rada na računaru.
 
Molimo sve zainteresovane studente da se prijave na e-mail adresu: kvalitet@unbi.ba.
Uz prijavu je potrebno dostaviti kraću biografiju.

Finaliziranje aplikacija za predlaganje projekta u okviru Erasmus plus poziva.

Na Biotehničkom fakultetu Univerziteta u Bihaću 25.01. 2015. god. je održan sastanak na kojem su prisustvovali predstavnici Univerziteta iz Maribora, Univerziteta u Osjeku, Univeziteta u Nitri (Slovačka), Univerziteta u Kragujevcu, Univerziteta Singidunum Beograd, Univerziteta u Novom Sadu, te Univerziteta u Sarajevu i Nezavisnog Univerzitata u Banjaluci. Razlog sasatnaka je finaliziranje aplikacija za predlaganje projekta u okviru Erasmus plus poziva.

Obavijest o odbrani doktorske disertacije

Dokument sa obavijesti možete pogledati / preuzeti ovdje

Obavijest

Dipl.ing. poljoprivrede Tea Ajdinović, branit će dana 05. marta 2014. godine (srijeda) u 11:00 magistarski rad na temu ''Komparativna analiza pomoloških i antioksidativnih svojstava aktuelnih sorti i samoniklih vrsta jagode i kupine'', na Biotehničkom fakultetu Univerziteta u Bihaću.
Odbrana magistarskog rada je javna.

Raspored predavanja i vježbi ljetni semestar

Šumarski odsjek:
I godina
II godina

Poljoprivredni odsjek:
I godina
II i III  godina

Prehrambeni odsjek
I i II godina

Pratite nas i na:

Kontakt

Unverzitet u Bihaću
Biotehnički fakultet
Luke Marjanovića bb, 77 000 Bihać 
Tel: +387 (37) 22 80 59
Fax: +387 (37) 22 80 57
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.btf.unbi.ba