Filter

Konkur za izbor dekana BTF-a

Konkurs možete pogledati / preuzeti ovdje

Obavijest o odbrani magistarskog rada

Dipl.ing. prehrambene tehnologije Mirsada Ćehajić, branit će dana 27.06.2014. godine (Petak) u 1000 sati magistarski rad na temu ''Uticaj hranidbe koka nesilica na smanjenje razine holestorola u žumancetu jajeta'', na Biotehničkom fakultetu Univerziteta u Bihaću.
Odbrana magistarskog rada je javna.

Održan 2. naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem

Održan 2. naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem
„5. juni – Svjetski dan zaštite okoliša“

U srijedu i četvrtak, 4. i 5. juna 2014. godine, održan je 2. naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem „5. juni – Svjetski dan zaštite okoliša“.
Skup je održan u Bihaću, u organizaciji Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, te ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o. Bosanska Krupa.

Otvoren 2. naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem

Otvoren 2. naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem
„5. juni – Svjetski dan zaštite okoliša“

U srijedu, 4. 6. 2014. godine, svečano otvoren 2. naučno-stručni skup sa međunarodnim učešćem „5. juni – Svjetski dan zaštite okoliša“. Skup se održava u Bihaću, u organizaciji Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Ministarstva za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša, te ŠPD „Unsko-sanske šume“ d.o.o. Bosanska Krupa.

BTF naučno- stručni skup

Biotehnički fakultet, Univerziteta u Bihaću u suradnji sa Ministarstvom za građenje, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Unsko-sanskog kantona i  ŠPD Unsko- sanske šume i ove godine organizira sad već tradicionalni  Drugi naučno-stručni skup ''5. juni-Svjetski dan zaštite okoliša'', sa međunarodnim učešćem.
Učešće na Simpoziju uzet će eminentni stručnjaci iz navedenih oblasti.

Odbrana magistarskog rada Alibabić Fanite

U prostorijama Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću je u srijedu, dana 26.06.2013. godine sa početkom u 1100 sati, upriličena svečanost odbrane magistarskog rada kandidatkinje, dipl.ing.prehrambene tehnologije, Alibabić Fanite.

Konkurs za upis studenata u akademsku 2013/2014. godinu

Odbrana magistarskog rada

UNIVERZITET U BIHAĆU
BIOTEHNIČKI FAKULTET

Na osnovu člana 234. Statuta Univerziteta u Bihaću i Zaključka o izmjenama i dopunama člana 234. Statuta Univerziteta u Bihaću (broj: 06-1090/2012 od 15.03.2012. godine), Biotehnički fakultet Univerziteta u Bihaću, daje slijedeću

O B A V I J E S T

Dipl.ing.prehrambene tehnologije Alibabić Fanita, branit će dana 26. 06. 2013. godine (srijeda) u 1100 magistarski rad na temu ''Analiza odnosa masnih kiselina u fileu divljeg i intenzivno uzgojenog lipljena'' na Biotehničkom fakultetu Univerziteta u Bihaću.
Odbrana magistarskog rada je javna.

POSJETA STUDENATA BIOTEHNIČKOG FAKULTETA U BIHAĆU LOKALITETU HRGAR

Po osnovama dobre i uspješne saradnje na relaciji Univerzitet u Bihaću i ŠPĐ „Unsko-sanske šume“, dana 29. 05. 2013. godine studenti II godine šumarskog odsjeka posjetili su rejon Lipa-Hrgar radi prisustva praktičnoj demostraciji šumskih mehanizovanih  radova na pripremi, sječi, obradi i transportu drvne mase, a u sklopu terenskih vježbi iz kolegija „Mehanizacija u šumarstvu“.

opširnije pogledati ovdje

Prvi naučno –stručni skup 5, Jun -Svjetski dan zaštite okoliša

Dana 04.06.2013.godine u organizaciji Biotehničkog fakulteta, Univerziteta u Bihaću  i Ministarstava za prostorno uređenje i zaštitu okoline USK-a, počeo prvi naučno –stručni skup
5, Jun  -Svjetski dan zaštite okoliša.
Prvi radni dan skupa se odvijao kroz rad tri predviđene sekcije i to :
- Zaštiza  voda
- Zaštita tla i zraka i
- Upravljnje otpadom.

Pratite nas i na:

Kontakt

Unverzitet u Bihaću
Biotehnički fakultet
Luke Marjanovića bb, 77 000 Bihać 
Tel: +387 (37) 22 80 59
Fax: +387 (37) 22 80 57
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.btf.unbi.ba