Međunarodni susretu studenata šumarstva u Zagrebu

Štampa
Klikova: 1890

Studenti šumarstva,  Biotehničkog fakulteta u Bihaću, su od 30.1. do 1.2.2015. g. učestvovali na Međunarodnom susretu studenata šumarstva u Zagrebu. Susret  je organizirao Šumarski fakultet, studentski zbor šumarskog fakulteta Univerziteta u Zagrebu u suradnji sa studentskom udrugom šumarstva. Prisustvovali su predstavnici šumarskih fakulteta iz Zagreba, Bihaća, Sarajeva, Banja Luke, Beograda, Ljubljane i Skopja. Susret je organiziran u cilju pokretanja zajedničke suradnje na projektima međunarodnog karaktera. Predstavnici Biotehničkog fakulteta u Bihaću bili su Emrah Kazaz, Amina Gačo, Vildana Dizdarević, Enes Botonjić i Elvedina Hamzić.

Studenti Biotehničkog fakulteta u Bihaću

Na Šumarskom fakultetu u Zagrebu dočekao nas je dekan prof.dr.sc. Vladimir Jambreković, te nam predstavio fakultet. Nakon prijema predstavnici fakulteta iz Zagreba upoznali su nas sa aktivnostima na Fakultetu, pa tako i sa sadržajem i radom nekih laboratorija kao što su laboratorij za šumsko sjemenarstvo i rasadničarstvo, laboratorij za patologiju drveća, na drvnotehnološkom odsjeku laboratorij za ispitivanje namještaja i dijelova za namješaj. Susret je nastavljen na Nastavno pokusnom šumskom objektu Zalesina gdje je održan sastanak na temu međunarodne studentske suradnje, poticanja mobilnosti studenata i pokretanje zajedničkih projekata. Svi prijedlozi izneseni su jednoglasno prihvaćeni.
Studentima našeg fakulteta je ovo bilo veoma lijepo i nezaboravno iskustvo, te su oduševljeni Šumarskim fakultetom u Zagrebu, dočekom i općenito čitavim susretom. Nadaju se budućim susretima kako bi dogovarali međusobne suradnje, pa i organiziranju susreta sličnog karaktera, čiji bi domaćin bio Biotehnički fakultet u Bihaću.

Prijem u vijećnici kod dekana prof.dr.sc. Vladimira Jambrekovića

Studenti šumarstva u Opatiji

Snježna idila u Zalesini

Laboratorij za ispitivanje drveta

Laboratorij za ispitivanje sjemena

Studenti Biotehničkog fakulteta u Bihaću-posjeta Opatiji

Pratite nas i na:

Kontakt

Unverzitet u Bihaću
Biotehnički fakultet
Luke Marjanovića bb, 77 000 Bihać 
Tel: +387 (37) 22 80 59
Fax: +387 (37) 22 80 57
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.btf.unbi.ba