Odbrana magistarskog rada Alibabić Fanite

Štampa
Klikova: 3507

U prostorijama Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću je u srijedu, dana 26.06.2013. godine sa početkom u 1100 sati, upriličena svečanost odbrane magistarskog rada kandidatkinje, dipl.ing.prehrambene tehnologije, Alibabić Fanite.
Imenovana kandidatkinja, zasigurno će zauzeti posebno mjesto u akademskoj historiji Biotehničkog fakulteta Univerziteta u Bihaću, budući da se radi o prvoj odbrani magistarskog rada na Biotehničkom fakultetu i magistrantici koja je sa uspjehom odbranila prijavljenu temu pod naslovom ''Analiza odnosa masnih kiselina u fileu divljeg i intenzivno uzgojenog lipljena''.
Imenovana kandidatkinja je uspješno odbranila magistarski rad pred Komisijom za odbranu magistarskog rada u sastavu:
Dr.sc. Mirsad Veladžić, red.prof. – predsjednik Komisije
Dr.sc. Azra Bećiraj, van.prof. – član i mentor
Doc.dr.sc. Suzana Jahić – član

Svečanoj odbrani magistarskog rada su prisustvovali, pored užih članova porodice kandidatkinje Alibabić Fanite, i članovi akademske zajednice Univerziteta u Bihaću, između ostalih rektor Univerziteta u Bihaću, dr.sc. Refik Šahinović, red.prof., koji je istakao zadovoljstvo što je Biotehnički fakultet po prvi put organizirao svečanost odbrane magistarskog rada, te pohvalio napore i zalaganje članova Komisije, posebno mentora dr.sc. Aze Bećiraj, van.prof.

Ostatak svečanosti je protekao u ugodnom druženju prisutnih uz prigodnu zakusku.

Pratite nas i na:

Kontakt

Unverzitet u Bihaću
Biotehnički fakultet
Luke Marjanovića bb, 77 000 Bihać 
Tel: +387 (37) 22 80 59
Fax: +387 (37) 22 80 57
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.btf.unbi.ba