OBAVIJEST O RAZMJENI STUDENATA SA UNIVERZITETOM U VALENCIJI, ŠPANIJA UNUTAR ERASMUS+ ICM PROGRAMA (MEĐUNARODNA KREDITNA MOBILNOST)

Datum kreiranja 28 Oktobar 2017 Klikova: 1167

OBAVIJEST O RAZMJENI STUDENATA SA UNIVERZITETOM U VALENCIJI, ŠPANIJA UNUTAR ERASMUS+ ICM PROGRAMA (MEĐUNARODNA KREDITNA MOBILNOST)

Obaviještavamo Vas da je otvoren Poziv za prijavu na program stipendiranja mobilnosti studenata prvog ciklusa Univerziteta u Bihaću (ljetni semestar 2017/2018 godine). Na osnovu potpisanog Ugovora sa ovom partnerskom institucijom, razmjena se može odvijati unutar svih ponuđenih oblasti, koje možete pogledati na sljedećem linku, a na sljedećem linku je ponuda predmeta na engleskom jeziku http://links.uv.es/3ZTgndA
Sve prijave se vrše preko Ureda za međunarodnu saradnju Univerziteta u Bihaću. Molimo sve zainteresirane kandidate da se jave putem emaila na  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.  ili na 226 273 za dodatne informacije ili ukoliko žele da se prijave. Do 14.11. 2017. godine je neophodno da pošaljemo informacije o studentima, a potom slijedi dostava i neophodne dokumentacije. Iznos mjesečne stipendije je 800 eura + troškovi puta. Iskoristite ovu iznimno lijepu priliku i provedite naredni semestar na Univerzitetu u Valenciji u gradu umjetnosti i nauke.

Pratite nas i na:

Kontakt

Unverzitet u Bihaću
Biotehnički fakultet
Luke Marjanovića bb, 77 000 Bihać 
Tel: +387 (37) 22 80 59
Fax: +387 (37) 22 80 57
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.btf.unbi.ba