OBAVIJEST O OTVORENOM POZIVU ZA RAZMJENU NASTAVNOG OSOBLJA UNUTAR ERASMUS+ ICM PROGRAMA SA UNIVERZITETOM U MILANU (ITALIJA)

Datum kreiranja 28 Oktobar 2017 Klikova: 962

OBAVIJEST O OTVORENOM POZIVU ZA RAZMJENU NASTAVNOG OSOBLJA UNUTAR ERASMUS+ ICM PROGRAMA SA UNIVERZITETOM U MILANU (ITALIJA)

Obaviještavamo nastavnike Biotehničkog fakulteta, Odsjeka za poljoprivredu, da je otvoren poziv za prijavu za stipendiranje boravka na Univerzitetu u Milanu (Italija) na Poljoprivrednom odsjeku i na Odsjeku za Veterinu. Predviđeno je stipendiranje predavanja za ukupno 4 nastavnika, po dva iz obe oblasti. Svi troškovi su pokriveni stipendijom. Trajanje boravka je 5 dana + 2 dana predviđena za putovanje. Za prijavu je neophodno da dostavite kratko motivaciono pismo, opis istraživačke oblasti i opis aktivnosti (predavanja) koje bi održali na ovom Univerzitetu. Dokumentacija se šalje u naš Ured za međunarodnu saradnju na email adresu:  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. . Za dodatna pitanja Vam stojimo na raspolaganju putem maila ili pozivom na 226 273.

Pratite nas i na:

Kontakt

Unverzitet u Bihaću
Biotehnički fakultet
Luke Marjanovića bb, 77 000 Bihać 
Tel: +387 (37) 22 80 59
Fax: +387 (37) 22 80 57
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
www.btf.unbi.ba