OBAVIJEST O POZIVU ZA PRIJAVU ZA STIPENDIRANJE BORAVKA TOKOM ZIMSKOG SEMESTRA 2019/2020.GODINE NA UNIVERZITETU U VALENCIJI, ŠPANIJA UNUTAR ERASMUS+ ICM PROGRAMA (MEĐUNARODNA KREDITNA MOBILNOST)

Obaviještavamo vas da je otvoren Poziv za prijavu na program stipendiranja mobilnosti studenata prvog ciklusa studija Univerziteta u Bihaću (zimski semestar akademske 2019/2020. godine) na partnerskom Univerzitetu u Valenciji, Španija.
Na osnovu potpisanog Ugovora sa ovom partnerskom institucijom, razmjena se može odvijati unutar svih ponuđenih oblasti, koje možete pogledati na http://go.uv.es/nE3o8e3, a na sljedećem linku je ponuda predmeta na engleskom jeziku https://www.uv.es/…/1_3_Calendari_assignatu…/TablaIngles.pdf.

Sve prijave se vrše preko Ureda za međunarodnu saradnju Univerziteta u Bihaću, odnosno Ured dostavlja nominacijsko pismo do 15.06.2019. godine, a zainteresirani studenti se moraju prijaviti svom matičnom Uredu putem emaila: alma.bosnic@unbi.ba do 07.06.2019. godine (tad dostavljate mail u kojem iskazujete interes za prijavu na Univerzitet u Valeciji unutar Erasmus+ ICM programa za zimski semestar 2019/2020.godine navodite godinu studija, prosjek ocjena, Odsjek i Fakultet na kojem studirate, te Odsjek na koji se prijavljujete na instituciji domaćinu, zatim motivaciono pismo na engleskom jeziku, obavezna napomena da li ste već učestovali u nekom od programa razmjene ili ne, te dokaz o poznavanju engleskog ili španjolskog jezika (za testiranje engleskog jezika se možete javiti u Ured na gore navedenu mail adresu).